Over ons

De Hollebeekhoeve is een middelgrote moderne onderneming die gespecialiseerd is in het bereiden van dagverse zuivelproducten van uitzonderlijke smaak en kwaliteit. Elke dag opnieuw wordt de melk, geproduceerd door zo’n 1100 Holstein Friesian melkkoeien binnen de 24u. vers verpakt of verwerkt in verse hoeveboter, platte kaas, yoghurt, (zure) room, karnemelk, roomijs, enz. Om zo te eten of om te verwerken in uw sauzen, ijsbereidingen, voor op de beste cappuccino’s, in de heerlijkste gerechten, in het beste gebak, enz. En dit alles op uw maat en volgens uw vraag!

 

Missie en visie

De ware smaak van verse zuivel terug bij de mensen brengen. Op maat van de klant. Voor minder gaan we niet. Moderne productieprocessen zorgen er immers voor dat melk, yoghurt, room… maandenlang houdbaar blijven maar laten de volle smaak én de vitaminen verdwijnen. De Hollebeekhoeve doet dat niet. Onze manier van produceren door middel van lage pasteurisatie zorgt ervoor dat we smaakvolle zuivelproducten van topkwaliteit kunnen maken mét behoud van de volle smaak en alle vitaminen. En dit alles zonder bewaarmiddelen of smaak- en kleurstoffen.

Onze werkwijze

Wat we zelf doen, doen we beter. Dat is kort samengevat hoe we werken. Zo is alles perfect traceerbaar en kunnen we verser dan vers werken want de melk van ons eigen melkvee wordt binnen de 24u. verpakt of verwerkt. De korte keten in de praktijk want we produceren verder ons eigen veevoeder, zorgen zelf voor alle transport, zuiveren ons water en voorzien zoveel als mogelijk in onze eigen energie. Niets gaat hierbij verloren, ieder (rest)product wordt (her)gebruikt. Op deze manier kunnen we ons doel bereiken: niet alleen duurzaam maar ook energieneutraal zijn.

Zo maken we dag in dag uit zuivelproducten van topkwaliteit. Iets waar we constant aan werken door te vernieuwen en steeds de allerhoogste normen na te streven.

Ons team

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat maken onze gemotiveerde medewerkers dagverse zuivelproducten met passie. Want de liefde voor wat we maken, is wat ons bindt. En dat alles in een moderne en super hygiënische omgeving waardoor we de allerhoogste kwaliteit en een perfecte versheid kunnen garanderen. Steeds met de klant in het achterhoofd zodat we de beste service kunnen bieden.